2010. június 26., szombat

Díííj!

A díííjat nagyon köszönöm (E)Dyna -nak . http://dynaoldala.blogspot.com/



7 dolog rólam :

1. Szeretek: olvasni, futni, rajzolni, játszani, ÍRNI, aludni, aludni, aludni, főzni (csak nagyon ritkán szoktam), fürödni és a zuhany alatt énekelni :), Repülni is szeretnék, csak sajna tériszonyom van, szóval ennyi lenne, ja és szeretek enni is, főleg csokit.

2. Utálom a sablon dolgokat (sablon dolog az ami mindenkinek van), mégis Corby a telefonom :)

3. Utálok: teregetni, a többit nem én csinálom, amúgy meg szeretek még takarítani, utálok egyszerűen dzsuvában élni. :) de attól még ne nyisd ki a ruhásszekrényem.

4. Egyszer épp írtam amikor megláttam, hogy a billentyűzet, milyen koszos és kipórszivóztam. Nem vagyok őrült, csak unatkoztam.

5. Szeretem a horror filmeket, de este, egyedül nézni azért még is durva :) A kedvenceim, még is a katasztrófa filmek, de a 2012 (új) tiszta gagyi, mert minden másodpercben felrobban valami, má nem azért, de tiszta gáz :)

6. Általában nagyon közvetlen vagyok, de idegenek közelébe mindig elnémulok, s valahogy felnőttekel jobban kijövök néha. Anyu szerint azért, mert érett, vagyok és értek a politikához és figyelemmel kísérem a történéseket. Nah ha ezt meghallaná valamelyik barátom síróröhögő görcsöt kapna... szerintem csak azért van, mert akkikel komunikálok, azokat jobban ismerem, mit a számomra idegen gyerekeket.

7. Nem félek a haláltól, de ezt csak azért mondom, mert most számomra hihehetetlen, hogy utólérjen. S én jobban félek a fájdalomtól.


Nekik ajánlom a díjat :
ducsika - http://www.tunderek-vilaga.blogspot.com/
bari -http://theringbella.blogspot.com/
nimphy Mortica - http://mortica-by-nimphy.blogspot.com/
hullocsillag A játék neve... - http://hullocsillag-nameofthegame.blogspot.com/
Stella 'Izzy' Darkness Tru Love is Forever - http://azerdoorei.blogspot.com/

Teendők a díjjal:
1. Meg kell köszönni
2. A logót ki kell tenni a blogomba.
3. Be kell linkelnem, akitől kaptam.
4. Tovább kell adnom 7 embernek.
5. Be kell linkelnem őket.
6. Megjegyzést kell hagyni náluk

Nincsenek megjegyzések: